Plateste cu cardul online si beneficiaza de Livrare Gratuita in easybox*

TEXA Aparat automat clima auto KONFORT 760R R1234yf statie umplere incarcare AC freon

-10% nou
26.575,12 Lei 23.917,61 Lei
✔ returnarea investiei in scurt timp 
✔ producator de top Texa, alegerea service-uri profesioniste
✔ garantie reala 24 luni
Stoc epuizat

Durata de livrare: in 1-2 zile

Cod Produs: A1649AE Ai nevoie de ajutor? 0728302202
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

KONFORT 760R 

Acest model este echipat cu un afișaj TFT color cu vizibilitate ridicată, cu o interfață grafică pentru ușurință în utilizare.
Procedura de gestionare a serviciului este complet automată, deci nu este necesară apăsarea manuală.

Trăsăturile distinctive sunt sistemul de sticle închis ermetic, sistemul automat de gestionare a service-ului, măsurarea agentului frigorific și sistemul de blocare a cântarului.

760R poate fi achiziționat configurat fie pentru vechiul agent frigorific R134a, fie pentru noul agent frigorific R1234yf. Un kit de modernizare este, de asemenea, disponibil pentru schimbarea tipului de agent frigorific.
 

SOLUTII SPECIFICE SERIE


STICLE DE ULEI SIGILATE HERMETIC


Deoarece sticlele standard nu sunt sigilate ermetic, ele conțin întotdeauna un procent de aer. Moleculele de apă din aer se leagă de ulei și îl contaminează. Soluția TEXA a fost crearea de containere speciale care împiedică contaminarea uleiului de aer și umiditate. Acestea au fost brevetate. Aceste sticle speciale pot fi refolosite datorită unui sistem special care elimină aerul din sticlă.
 

SPĂLAREA SISTEMULUI HIDRAULIC


Pentru a garanta siguranța și eficiența, este important ca fiecare tip de ulei și agent frigorific să nu fie contaminat încrucișat. Prin urmare, TEXA a dezvoltat o funcție specială de spălare automată pentru a curăța circuitele interne ale stației de service.

IDENTIFICARE AUTOMATĂ A STICLULUI


Odată cu introducerea de vehicule noi, în special vehicule electrice și hibride, au fost introduse uleiuri noi pentru aceste aplicații. Trebuie utilizat tipul corect de ulei referitor la sistemul de aer condiționat care trebuie întreținut (de exemplu, PAG sau POE). Este potențial dăunător și periculos să injectați uleiuri necompatibile în sistem, astfel încât operatorul trebuie să aibă grijă să evite greșelile. TEXA a dezvoltat un sistem automat de recunoaștere a sticlelor de ulei care, prin compararea datelor conținute în baza de date a vehiculelor, semnalează dacă sticla incorectă este utilizată.

SISTEM DE SENSOR DE INCLINARE PENTRU CITIRI ACURTE
 

Cântarele utilizate pentru măsurarea agentului frigorific pot fi inexacte atunci când sunt utilizate pe suprafețe neuniforme. SISTEMUL DE SENSOR TILT patentat TEXA analizează poziționarea orizontală a scalei și avertizează operatorul cu privire la faptul că citirile pot fi inexacte.


SISTEM DE PROTECȚIE A FANELOR
 

Noul agent frigorific R1234yf a fost clasificat ca fiind „foarte inflamabil” și acest lucru trebuie confirmat de către operator. Stațiile de reîncărcare a aerului condiționat din seria 700 KONFORT. adoptă un sistem de ventilator redundant de înaltă eficiență pentru a elimina eventualele acumulări de agent frigorific din unitate.


MANAGEMENTUL DE DETECTARE AUTOMATĂ A SCURGERILOR
 

Unitățile din seria KONFORT 700 efectuează automat o verificare dublă a detectării scurgerilor. Toate operațiunile legate de siguranță au loc automat pentru a elimina erorile.

NANO SERVICE CLIMA

Complexitatea vehiculelor moderne se extinde și la sistemele lor de aer condiționat. De aceea, garajele au nevoie de un sistem de autodiagnostic integrat în stația de reîncărcare pentru a rezolva diferitele probleme asociate sistemelor de aer condiționat și pentru a asigura satisfacția maximă a clienților în proces.

Datorită experienței de douăzeci de ani a TEXA, stațiile de reîncărcare KONFORT pot rula acum autodiagnosticare completă pe sistemele de aer condiționat ale vehiculului, pot găsi erori, citi parametrii și modifica setările. Această realizare extraordinară este rezultatul integrării complete, prin Bluetooth, între stațiile de reîncărcare KONFORT și instrumentul de diagnostic practic și evoluat NanoService.

Această soluție integrată * folosește afișajul stației de reîncărcare KONFORT ca monitor pentru a trece de la reîncărcarea convențională la autodiagnosticul complet, simplu și rapid al sistemului de aer condiționat. În acest fel, garajul dvs. poate oferi clienților săi un serviciu cu adevărat excepțional.

* OPȚIONAL

SOFTWARE DE FUNCȚIONARE

Software-ul de operare TEXA este conform cu cele mai stricte cerințe de precizie și precizie.

Eventualele erori sau mesaje sunt afișate prin mesaje de eroare detaliate. Software-ul TEXA gestionează procesele de recuperare și reîncărcare, pentru a garanta precesiunea care anterior nu era cunoscută.

În special, procedurile automate ajută operatorul la reparații pe sisteme extrem de sofisticate, cum ar fi cele montate pe noile vehicule hibride. Toate modelele au un card SD detașabil, care permite comunicarea cu un PC Windows pentru actualizarea bazei de date a modelului și modelului vehiculului, verificarea și certificarea tuturor serviciilor și a potențialelor actualizări de software
.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

 

Nume Aparat intretinere sistem aer conditionat
Tip de refrigerant R1234yf
Mod operare manual / Automat
Model statie AC KONFORT 760R
Model KONFORT 760R
Conversie la R1234yf Nu
Capacitate butelie R134A/R1234yf 20.0 kg
Vehicule Camioane ; autoturisme ; vehicule agricole ; vehicule hibride
Putere pompa de vacuum 100.0 l/min.
Injectie ulei manual ; Automat cu cantar electronic
Injectare solutie de contrast Automat cu cantar electronic
Identificator de refrigerant Nu
Baza de date vehicule autoturisme
Robinet control deschidere/inchidere furtune LP/HP automat
Sistem de blocare scala greutate Da
Numar butelii 1.0 buc
Imprimanta da
Afisaj TFT color 320x240
Service vehicule hibride Da
Rezultat imprimat cu serviciile efectuate Da
Compatibilitate: R134A & R1234yf Nu
Lungime furtun LP/HP 3/3 m
Culoare Gri /Negru
Scala electronica ulei nou si solutie de contrast Tak
Test de etansare - Azot Nu
 Funcționalitate:
- BAZĂ DE DATE
- SERVICIU PERSONALIZAT

OPȚIONAL
Kit de spălare a vehiculului, kit VDC, kit de eficiență climatică, identificator de agent frigorific, imprimantă termică, sistem de aer condiționat autodiagnostic.

Tip produs: Echipament AC

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-17:00, online 24/7

0728302202 vanzari@autoechipat.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!